Om tidningen SE HIT!

Välkommen till nya gratistidningen SE HIT! Tidningen kommer ut en gång i månaden och delas ut till hushållen sista onsdagen i löneveckan.  

SE HIT! vill fylla en viktig och självklar funktion i utgivningsområdet genom att informera, granska, underhålla och engagera sina läsare. Tidningen innehåller tips och intressanta artiklar om bl.a. mode, heminredning, skönhet, hälsa, motor och teknik. SE HIT! verkar också för att på olika sätt lyfta det viktiga näringslivet, idrottslivet och föreningslivet.

Genom att dela ut SE HIT! varje onsdag i löneveckan möjliggör vi för de lokala företagen att nå ut med olika erbjudanden i god tid innan helgen. Om du säger nej till reklam kan du ändå hämta din gratistidning i ett flertal tidningsställ på välbesökta platser nära dig. 

SE HIT! erbjuder lokala och regionala annonsörer en unik plattform för att nå ut med sitt budskap, bygga varumärken och genomföra säljdrivande kampanjer. Vi kan också erbjuda våra annonsörer och samarbetspartners en helhetslösning- från idé till färdig produkt. Hur kan vi bidra till att öka din lönsamhet? Kontakta oss så berättar vi mer!

SE HIT! trycks i 22 000ex och delas ut i Nyköping, Oxelösund med omnejd och även i Trosa och Vagnhärads tätorter. Tidningen finns i tidningsställ på välbesökta platser runt om i städerna.

Tidningen startades 2017 av Anette Siljelin som har en mångårig erfarenhet av tidnings- och säljbranschen. Med SE HIT! har hon ambitionen att tillsammans med sitt team göra SE HIT! till regionens nyaste och mest intressanta gratistidning!

Anette Siljelin

VD/Säljare

anette@se-hit.se

072-857 02 22

Hans Nilsson

Skribent

hans@se-hit.se

070-300 44 62

Anders Tegner

Skribent

anders@se-hit.se

076-052 46 08

Pia Berg

Skribent

pia@se-hit.se