Om tidningen SE HIT!

Välkommen till gratistidningen SE HIT! Tidningen kommer ut en gång i månaden och delas ut sista måndagen i löneveckan.  

SE HIT! vill fylla en viktig och självklar funktion i utgivningsområdet genom att informera, engagera och underhålla sina läsare. Tidningen innehåller tips och intressanta artiklar om bl.a. mode, heminredning, skönhet, hälsa, motor och teknik. SE HIT! verkar också för att på olika sätt lyfta det viktiga näringslivet, idrottslivet och föreningslivet.

Genom att dela ut SE HIT! varje måndag i löneveckan möjliggör vi för de lokala företagen att nå ut med olika erbjudanden i god tid innan helgen. Du kan hämta din egen SE-HIT i ett flertal tidningsställ på välbesökta platser nära dig. 

SE HIT! erbjuder lokala och regionala annonsörer en unik plattform för att nå ut med sitt budskap, bygga varumärken och genomföra säljdrivande kampanjer. Vi kan också erbjuda våra annonsörer och samarbetspartners en helhetslösning- från idé till färdig produkt. Hur kan vi bidra till att öka din lönsamhet? Kontakta oss så berättar vi mer!

SE HIT! trycks i 15 000ex och delas ut i Nyköping, Oxelösund med omnejd. Tidningen finns i tidningsställ på lättillgängliga och välbesökta platser.

Tidningen startades 2017 av Anette Siljelin som har en mångårig erfarenhet av tidnings- och säljbranschen. Med SE HIT! har hon tillsammans med sitt team ambitionen att  SE HIT! skall vara regionens mest självklara, engagerade och intressanta gratistidning!

Anette Siljelin

VD/Säljare
anette@se-hit.se
tel: 072-857 02 22