top of page

Annonsera

1

Engagemang

Vi vill engagera oss där vi är verksamma och bidra till glädje och aktivitet som syftar till att stärka ideella organisationer
som verkar för t.ex. välgörenhet eller andra viktiga samhällsprojekt.

2

Klimatet

Klimatet är ett gott skäl att välja ställ framför traditionell distribution. Vi trycker inte fler tidningar än vi vet går åt.

3

Ställtidning

SE HIT är en ställtidning. Den finns på ett 30-tal platser runt om i Nyköping , Oxelösund och Eskilstuna i synliga och profilerade ställ. Dessutom finns den som webbtidning.

4

Aktivt val

Alla som läser SE HIT gör ett aktivt val då de själva väljer att plocka den i något av våra ställ.

5

Mätbart

Vi vet att SE HIT läses av minst var tredje hushåll, att jämföra med när vi distribuerade den med posten då det var svårare att avgöra antalet läsare. Men nu vet vi!

6

Högt läsvärde

Vi strävar efter att ge våra läsare en läsupplevelse och ett varierat innehåll som passar alla. Genom engagerade krönikörer, reportage om intressanta personligheter och inte minst ett stort tema i varje nummer erbjuder vi en färgstark tidning med ett högt läsvärde för våra läsare.

7

Egen marknadsföring

SE HIT är garanterat den mest sedda tidningen då vi även marknadsför den under en hel vecka på två digitala skärmar. De är 16 kvadratmeter stora och ligger på högtrafikerade platser i Nyköping.

Vill du annonsera?

SE HIT erbjuder lokala och regionala annonsörer en plattform för att nå ut med sitt budskap, bygga varumärken och genomföra säljdrivande kampanjer. Tidningen synliggörs i mycket hög grad då den finns i tidningsställ på ett 30-tal lättillgängliga och välbesökta platser.

bottom of page