Om SE HIT!

Tidningen Se Hit ges ut i Nyköping och Oxelösund samt sedan december 2020 även i en egen edition i Eskilstuna. Du hittar vår tidning i tidningsställ; framför allt i matbutiker men även i gallerior, på gym och idrottsanläggningar samt andra vältrafikerade platser. Och den är alltid helt gratis för dig som läsare.

Från och med 2021 kommer Se Hit ut tio gånger om året, första måndagen i månaden.

Tidningen se Hit startades 2017 och drivs sedan augusti 2020 av Nyköpingsföretaget Whydoit Kommunikation. Vi som jobbar med Se Hit ser ett stort värde med en papperstidning och i kombination med en stor digitala närvaro i form av bland annat film och poddar blir vi unika och kan på så sätt i ännu högre utsträckning informera, engagera och underhålla.

Se Hit väljer att lyfta människor som gör det lilla extra, vågar ta ställning och gå sin egen väg. Vi är också stora entusiaster av föreningsliv i alla former vilket är något vi gärna skriver om i tidningen och såklart älskar vi inspirerande och kreativa företagare.

Se Hit stödjer aktivt den lokala organisationen Bloom i Nyköping som verkar för att ge utsatta barn och familjer ett stöd.

Ledning

Christofer Strömberg

VD

Carina Wedin

Ansvarig utgivare / Redaktör

Redaktionen // Nyköping

Tony Ejremar

Grafisk formgivare

Joy Gustavsson

Mediasäljare

Anders Tegner

Skribent

Redaktionen // Eskilstuna

Erik Österberg

Marknadschef

Mikaela Holegård

Mediasäljare

Anna Jerden

Skribent

Peter Torsén

Skribent

Följ oss på sociala medier

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn